5 Mart 2013 Salı

Köy, kasaba, mobese kamerası kurulumu ve teknik servis - 24 saat açık - İzmir

 Köy, kasaba mobese kamerası ve kurulumu hizmeti veren ve 24 saat açık olan firmamız İzmir ve Ege bölgesinde uzman teknik kadrosu ile siz değerli dostlarımıza 24 saat kesintisiz olarak sunmaktadır.

 Köy mobese sistemi, sadece gece görüşlü kameralardan oluşmamaktadır. Mobese sistemi, plaka okuma kamera, kablosuz link sistemleri, solar enerji güç kaynakları ile firmamız tarafından köy giriş çıkışlarında kesinlikle gece ve gündüz farkı olmaksızın yoldan geçen tüm araçların plaka okuması sağlayan mobese kamelarından oluşturulmaktadır.

 Plaka okuma kamerası, özel olarak bulunduğu ortama yerleştirilecek konuma göre farklı model ve özellikte teknik ekibimiz tarafından belirlenmektedir. Bu yüzden sadece plaka okuma kamerası uygun konuma yerleştirilmez, uygun lens ve kamera koruması ile uygulanmaz ise istenilen sonucu kesinlikle vermeyecektir.

 Mobese, sistemleri kurulumu güvenlik sektöründe uzmanlaşmış ( bilgisayarcı, veya elektrikçi çırağı olmayan ) tecrübeli teknik kadromuzla tüm Ege bölgesinde ve İzmir ' de  %100 müşteri memnuniyeti ile kurulum yapmaktayız.

MOBESE KAMERA SİSTEMLERİNDE, MEMNUN KALMA GARANTİSİ VERİYORUZ !

www.online-alarm.com
0232 264 18 18 pbx.

İzmir de en ucuzu değil fakat, en kaliteli güvenlik sistemleri sadece bizde.
Lütfen paranızı çöpe atmayınız. 
Dikkat ! Uyarıyoruz.
Oturduğu yerden al,sat yapan internet sitelerinden ucuz kamera sistemi alıp sonra pişman olmayınız. Tüccar değiliz, kurduğumuz sistemlerin daima arkasındayız. Bizim için ilk öncelik İzmir de, tam 24 yıldır sadece güvenliğinizdir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder