23 Şubat 2013 Cumartesi

Mobese kamerası nedir? Mobese kurmak basit midir? Köy mobese kurulumu, 24 saat, teknik servis, izmir

 Mobese kamerası kurulumu ve mühendislik hizmetini vermek sanıldığı gibi kolay bir iş değildir. Mobese kameraları gerçekten işe yarar, kesinlikle gece ve gündüz net görüntü verecek, tam istenilen şekilde yıllarca sorunsuz hizmet verebilecek alt yapıya ve konuma sahip olmalıdır.

 Mobese sadece köy, kasaba, şehir izlemede kullanılan bir kamera sistemi olarak bilinmekte halkımızca. Fakat bu sistemin alt yapısı ile kalitesi yapan firmanın teknik bilgi ve teknisyenleri ile doğrudan bağlantılı bir ekip işidir Kısacası her işin bir uzmanı vardır. Nasıl ki, hasta olduğunuzda mahalle kasabınıza değil de uzman bir doktora gidiyorsanız, bu işi de sıradan bir bilgisayarcı, kameracı, alarmcı, elektirkçi asla yapmamaz. Bunun örnekleri bir çok köyde, kasaba da hatta ilçelerde maalesef yaşandı. Meslek ahlakı açısından firma ismi vermek istemiyoruz. Ellerine yüzlerine bulaştırdıkları, mahkemelik oldukları bir çok sözde mobese sistemi işine rağmen halen piyasada biz büyük firmayız şurayı yaptık, şuralara mobese kameraları kurduk diyen birçok firma bu sektörde bulunmakta.

 Biz uzman ve deneyimli teknik servis ekibimizle, öncelikle Mobese kameralarının yerleşimlerini daha sonra uygun modelleri ve alt yapısını oluşturarak işimizi en iyi şekilde ve kaliteli sistemi kurma gayretindeyiz. Sadece düşük fiyat verme ve yüksek kar amacı güdülerek yapılan mobese işlerinden alınan kötü sonuçları görmek,  bizim doğru yolda olduğumuzu birçok kez kanıtladı.

En uygun proje, ürün, hizmet için bizi (0232) 264 18 18 pbx. telefonumuzdan, 24 saat arayabilirsiniz. 

 Mosebe kamera kurulumu, İzmir ve Ege bölgesi işleriniz için keşif - proje ücreti almıyoruz. 24 saat teknik servis hizmeti.

Saygılarımızla,
www.online-alarm.com
Müşteri Hizmetleri : _ 7/24 açık  _ 0232 264 18 18 




Mobese kamerası kurulumu